ERVARING

Chantal
Ik ben Chantal en ik ben 35 jaar jaar oud. Ik ben getrouwd met mijn lieve man en moeder van twee mooie dochters, van zeven en negen jaar oud.
Ongeveer zes jaar geleden kwam ik in een bizarre situatie terecht, waarin ik twee stichtingen onder mijn hoede kreeg. Van de een op de ander dag runde ik twee hectische bedrijven, was daarnaast moeder van twee jonge kinderen en maakte ingrijpende situaties in mijn leven mee.
Door het harde en vele werken, mijn jonge gezin draaiende probeerde te houden en mijn instabiele gezondheid,
(ik heb tien soorten voedselallergieën en zes dier- en grassoort allergieën) merkte ik dat het mij teveel werd.
Ik belandde in een diepe burn out, tot twee keer toe.
In deze periode slikte ik anti-depressiva en slikte ik al vijf jaar slaapmedicatie.
Van de burn out was ik pas na een jaar weer volledig hersteld, maar van mijn medicatie en voedselallergieën kwam ik niet af. Ik raakte verslaafd aan mijn slaap medicatie.
Na veel gesprekken te hebben gehad met artsen, psychologen, acupunctuur, reiki te hebben gevolgd, wist ik geen uitweg meer.
Ik was radeloos en was helemaal uit balans.
Ik ben toen in contact gekomen met de supplementen van 4Life.
Na veel pogingen te hebben gedaan om te stoppen met mijn slaapmedicatie en mijn allergieën onder controle te krijgen lukte het mij om binnen drie maanden weer terug in balans te komen, met de ondersteuning van de 4Life supplementen.
Ik besloot mijn leven drastisch om te gooien. Ik slik elke dag mijn 4Life supplementen, ben bewuster, gezonder gaan eten en sport drie keer per week. Door de combinatie van het slikken van de supplementen en een gezonde leefstijl te hanteren, ben ik nu van al mijn medicatie af, heb bijna al mijn allergieën onder controle, maar het belangrijkste is, ik ben terug in balans!
Ik voel mij goed, vitaal, fit en gezond, maar vooral gelukkig!!
Chantal

Heeft u vragen? Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op