WAAROM

De Transfer Factor

Balans

Het lichaam streeft naar een natuurlijke, eigen balans. Het immuunsysteem speelt hierin een centrale rol. Dit systeem kan tweeledig ontsporen, verzwakt of overactief.
Is het verzwakt? Dan reageert het immuunsysteem niet voldoende, en is de verdediging tegen ziekmakers minder goed. Er kunnen zich dan (vage) klachten ontwikkelen. Na verloop van tijd gaan mensen klagen over bijvoorbeeld:

  • moeheid
  • lusteloosheid
  • veel slaap en ‘s morgens niet uitgeslapen zijn.

Verder kunnen wij ook vatbaarder worden voor bijvoorbeeld:

  • verkoudheden
  • griep
  • infecties
  • ontstekingen
  • etc.

Een overactief immuunsysteem zien we bij bijvoorbeeld:

  • allergieën
  • auto-immuunziekten

Het afweersysteem

Het afweersysteem richt zich bij een allergie op stoffen van buitenaf waar het lichaam normaal gesproken niet heftig op behoort te reageren. Auto-immuunziekten zijn een ander voorbeeld waarbij het immuunsysteem zich richt tegen eigen lichaamsstoffen/structuren. In beide gevallen staat het afweersysteem vijandig tegenover het eigen lichaam.

De Transfer Factor speelt in al deze situaties een unieke rol. Allereerst brengt de Transfer Factor intelligentie in de betreffende cellen van het immuunsysteem waardoor de cellen zich hun taak en functie weer kunnen herinneren. De Transfer Factor heeft het vermogen om te moduleren, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Hierdoor kan het lichaam waar nodig cellen kalmeren dan wel activeren waardoor het immuunsysteem weer terug in balans komt; robuuster en veerkrachtiger dan tevoren.

Unieke supplementen door de Transfer Factor

Door de aanwezigheid van de Transfer Factor hebben de supplementen van 4Life een unieke werking. De rol van de Transfer Factor kan vergeleken worden met die van een dirigent bij een orkest. Zonder dirigent kan een orkest nooit meer worden dan een groep zo goed mogelijk, maar afzonderlijk spelende instrumenten. De intelligentie die de dirigent toevoegt brengt samenhang en synergie en daarmee ontstaat uit de som van de diversiteit aan klanken een symfonie. Een andere vergelijking is die met een productiefabriek. In een fabriek worden grondstoffen omgezet in zo hoogwaardig mogelijke eindproducten. Daarvoor zijn twee voorwaarden essentieel: er moeten goede grondstoffen zijn én er moeten goed opgeleide managers en medewerkers zijn die hun taak en functieomschrijving goed uitvoeren en weten hoe met die grondstoffen om te gaan. Ons lichaam is als een fabriek. Het transformeert het voedsel dat we innemen in zo hoogwaardig mogelijke eindproducten die het lichaam op kan nemen. Maar daar is niet alleen goed voedsel voor nodig. Daar is het ook voor nodig dat de cellen in ons lichaam intelligent omgaan met dit voedsel. Het is de Transfer Factor die bedoeld is de intelligentie in onze cellen te activeren zodat onze cellen optimaal hun taak en functieomschrijving uitvoeren, bijvoorbeeld in het omzetten van dit voedsel in bouwstenen voor ons lichaam. 4Life supplementen zijn uniek: ze brengen zowel een synergetische dosis voedsel als ook de intelligentie die ons lichaam nodig heeft om ermee om te gaan.

Transfer Factor producten van 4Life Research

Om het immuunsysteem te ondersteunen heeft 4Life een range aan producten ontwikkeld die de Transfer Factor als intelligente modulator bevatten. Aan de basis staan twee producten die het immuunsysteem generiek kunnen ondersteunen: 4Life Transfer Factor Tri-Factor® en 4Life Transfer Factor Tri-Factor Plus. Ook zijn gerichte producten ontwikkeld voor subsystemen van het menselijk lichaam die veelal gerelateerd zijn aan het immuunsysteem (bv het hart en bloedvatenstelsel, het zenuwstelsel en de hersenen, het hormonaal stelsel, de suikerstofwisseling, het metabolisme, de darmen, de huid, de spieropbouw). In essentie is dit gedaan door voedingsstoffen, wetenschappelijk uitgebalanceerd te combineren met de Transfer Factor. Voedingsstoffen die het beste de oosterse en westerse natuurgeneeskunde vertegenwoordigen. Door deze samen te brengen met de Transfer Factor ontstaat een synergetisch effect tussen voedingsstoffen en intelligentie van 1+1=3.

 Ondersteun je gezondheid. Geef ondersteuning aan je immuunsysteem en algehele welzijn.

 

Heeft u vragen? Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op