VOOR WIE

Is de Transfer Factor?

Wie gezond is, wil graag gezond blijven

Goede voeding is essentieel voor een gezond lichaam. Veel voedingswetenschappers raden mensen aan om via supplementen natuurlijke en hoogwaardige nutriënten aan hun eetpatroon toe te voegen. De producten van 4Life Research bieden deze nutriënten in combinatie met de Transfer Factor. In de huidige maatschappij is het dagelijks leven voor vele al topsport. Zij die pro-actief met hun gezondheid bezig zijn, kunnen zeker een goede ondersteuning gebruiken.

Ondersteuning voor het hele gezin

4Life Research heeft specifieke producten ontwikkeld voor de man en voor de vrouw. Denk bijvoorbeeld aan producten voor het hormonale stelsel, spieropbouw, gewichtsbeheersing, zenuwstelsel, etc. De basisproducten van 4Life hebben een generieke werking en kunnen zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden. Voor kinderen kunnen de basisproducten (in meer beperkte dosering) eveneens bijdragen aan een sterker en flexibel immuunsysteem. Bij gebruik in combinatie met medicatie is het raadzaam de (huis)arts te raadplegen.

Ook ‘zieke’ mensen gebruiken de 4Life producten

Onder ziek zijn wordt verstaan dat de cellen in het lichaam hun oorspronkelijke taak en functie niet (meer) naar behoren kunnen vervullen en er sprake is van een meer of minder mate van disfunctioneren. Het is de natuurlijke intentie van de Transfer Factor om de diepte van het immuunsysteem te bereiken, waar veelal de bron van de ziekte ligt. Door hier met behulp van (een selectie van) de 4Life producten intelligentie en voeding te brengen, wordt beoogd het zelf helend vermogen van het lichaam te stimuleren. Veelal kan een relatief eenvoudig palet aan producten een brede reikwijdte hebben in het stimuleren van gezondheid.

“De Transfer Factor producten hebben mij een versneld herstel gegeven na een zware val. Ik zie dat mijn jaarlijkse progressie veel groter is sinds ik deze producten gebruik. Ik supplementeer dagelijks met de producten van 4Life en heb nooit een probleem met dopingcontroles ondervonden”

Kim de Baat

Professioneel Wielrenster

Team4Life: ambassadeurs van wereldklasse

Team4Life is een groep van internationale gevestigde topatleten, waaronder wereldkampioenen en Olympische medaille winnaars. Zij gebruiken dagelijks de producten van 4Life. De producten van 4Life Research blijken veel topsporters een toegenomen spierkracht, duurvermogen, herstel en robuustheid te brengen. Zowel in de trainingsfase als wanneer het echt telt: de wedstrijden! Lees HIER de biografieën van de sportambasadeurs van Team4Life.

Heeft u vragen? Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op